Overal ter wereld romantisch dineren

We hebben er voor gekozen om een een aantal leuke romantische diner opties wereldwijd te bekijken. Daarom maken we een lijst van de 6 meest romantische mogelijkheden:

  1. The River Cafe, New York City – Dit restaurant biedt prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan en heeft een verfijnde Italiaanse keuken.
  2. Le Jules Verne, Parijs – Gelegen op de Eiffeltoren, biedt dit restaurant een romantische sfeer en een prachtig uitzicht op de stad. De Franse keuken is van wereldklasse.
  3. Clos Maggiore, Londen – Dit restaurant heeft een prachtige serre met een plafond van bloesem, waardoor het een van de meest romantische restaurants van Londen is. De keuken is Frans geïnspireerd.
  4. Il Cielo, Beverly Hills – Dit restaurant heeft een intieme sfeer, omgeven door weelderige tuinen en fonteinen. De Italiaanse keuken is uitstekend.
  5. La Tour d’Argent, Parijs – Dit historische restaurant, dat al meer dan 400 jaar bestaat, biedt een spectaculair uitzicht op de Notre-Dame en de Seine. De Franse keuken is klassiek en verfijnd.
  6. El Celler de Can Roca, Girona – Dit restaurant is bekroond met drie Michelin-sterren en biedt een elegante en intieme sfeer. De keuken is geïnspireerd op de Catalaanse en Spaanse keuken.

The River Cafe, New York City

The River Cafe is een prachtig restaurant in New York City, gelegen in Brooklyn Bridge Park met uitzicht op de skyline van Manhattan. Het restaurant is beroemd om zijn elegante ambiance en verfijnde Italiaanse keuken, evenals zijn uitgebreide wijnkaart.

Het menu van The River Cafe biedt een scala aan seizoensgebonden gerechten, waaronder verse vis en schaal- en schelpdieren, evenals ambachtelijke pasta’s en vleesgerechten. Enkele van de beroemde gerechten zijn de Yellowfin Tuna “Wellington”, de Maine Lobster en de Chocolate Brooklyn Bridge.

De inrichting van het restaurant is prachtig, met hoge plafonds, grote ramen en elegante bloemstukken. Er is ook een buitenruimte waar gasten kunnen genieten van het uitzicht op de skyline van Manhattan en de Brooklyn Bridge.

Als je op zoek bent naar een romantische avond uit in New York City, is The River Cafe zeker een bezoek waard. Het is echter wel aan te raden om vooraf te reserveren, omdat het restaurant erg populair is en vaak volgeboekt is.

Le Jules Verne, Parijs

Le Jules Verne is een prachtig restaurant in Parijs, gelegen op de tweede verdieping van de Eiffeltoren. Het restaurant biedt een spectaculair uitzicht op de stad en heeft een romantische sfeer.

De keuken van Le Jules Verne is geïnspireerd op de Franse keuken en wordt bereid door de beroemde chef-kok Alain Ducasse. Het menu biedt een scala aan seizoensgebonden gerechten, waaronder visgerechten en vleesgerechten. Enkele van de beroemde gerechten zijn de tarbot met artisjok en de kalfszwezerik met truffel.

De inrichting van het restaurant is elegant en modern, met grote ramen en een prachtig uitzicht op de stad. Er is ook een privé-eetkamer beschikbaar voor speciale gelegenheden.

Als je op zoek bent naar een romantische avond uit in Parijs, is Le Jules Verne zeker een bezoek waard. Het is wel aan te raden om vooraf te reserveren, aangezien het restaurant erg populair is en vaak volgeboekt is. Houd er ook rekening mee dat er een dresscode geldt voor het restaurant.

Een gedachte over “Waar romantisch dineren tijdens date?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *